وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی پس از ابلاغ سیاست‌های جمعیت از سوی مقام معظم رهبری، بخشنامه ۱۵بندی برای رشد جمعیت ایران خطاب به معاونین و روسای سازمان‌ها و موسسات وابسته به این وزارتخانه صادر کرد. در راستای بند یکم سیاست‌های جمعیتی، سازمان تامین اجتماعی موظف است در ارتباط با افزایش نرخ باروری به بیش از سطح جانشینی، تسهیلات لازم را در ارتباط با رفع موانع بیمه‌ای فرزند سوم به بعد فراهم کند.

سلامت نیوز: وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی پس از ابلاغ سیاست‌های جمعیت از سوی مقام معظم رهبری، بخشنامه ۱۵بندی برای رشد جمعیت ایران خطاب به معاونین و روسای سازمان‌ها و موسسات وابسته به این وزارتخانه صادر کرد. در راستای بند یکم سیاست‌های جمعیتی، سازمان تامین اجتماعی موظف است در ارتباط با افزایش نرخ باروری به بیش از سطح جانشینی، تسهیلات لازم را در ارتباط با رفع موانع بیمه‌ای فرزند سوم به بعد فراهم کند.

محمدحسن زدا، معاون فنی و درآمد سازمان تامین اجتماعی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره شرایط بیمه‌ شدن فرزند سوم به بعد اظهار کرد:‌ موانع مربوط به بیمه فرزند سوم به بعد رفع شده است.

وی افزود: سال گذشته این دستورالعمل برای تمام استان‌ها ابلاغ شد تا کلیه محدودیت‌های مربوط به بیمه فرزند سوم به بعد بیمه شدگان مستمری‌بگیران و مقرری‌بگیران لغو شود.

به گفته معاون فنی و درآمد سازمان تامین اجتماعی، اشکالاتی در این خصوص به وجود آمده بود، اما هم اکنون بیش از 500 شعبه در سراسر کشور این خدمت را به بیمه شدگان ارائه می‌دهند.

لازم به ذکر است در راستای قانون اصلاح قوانین تنظیم جمعیت و خانواده مصوب 20 خرداد 92 مجلس شورای اسلامی، سازمان تأمین‌اجتماعی با صدور بخشنامه‌ای به واحدهای اجرایی این سازمان در سراسر کشور، محدودیت‌های مربوط به ارائه خدمات تأمین‌اجتماعی به فرزند یا فرزندان چهارم به بعد بیمه‌شدگان، مستمری‌بگیران و مقرری‌بگیران را برطرف کرد.

بر این اساس، از تاریخ لازم‌الاجرا شدن قانون مذکور (29 تیرماه 92) حق سرانه درمان برای صدور دفترچه درمانی فرزند یا فرزندان چهارم به بعد بیمه‌شدگان، مستمری‌بگیران و مقرری‌بگیران وصول نمی‌شود و بدون اخذ هرگونه هزینه‌ای دفترچه درمانی فرزند یا فرزندان چهارم به بعد این گروه‌ها صادر می‌شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha